Evenimente

Toți egali, toți puternici !

În atenția radiodifuzorilor

Întrunit în ședința publică din data de 11 mai 2023, Consiliul Național al Audiovizualului a analizat adresa transmisă de Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse pentru a marca Ziua Națională a Egalității de Șanse între Femei și Bărbați.

Conform adresei transmise, prin adoptarea Legii nr. 23 din 9 martie 2015, a fost instituită în România ziua de 8 mai ca Ziua Națională a Egalității de Șanse între Femei și Bărbați, marcând astfel, încă o dată, atașamentul țării noastre față de valorile pluraliste și democratice.

Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, prin Agenția Națională pentru Egalitatea de Șanse între Femei și Bărbați organizează în perioada 8 – 12 mai 2023 o serie de acțiuni și demersuri de informare și conștientizare menite să marcheze Săptămâna Egalității de Șanse între Femei și Bărbați.

La finalul discuțiilor din ședința publică, Consiliul a decis să vă adreseze rugăminteade a promova acțiunile și demersurile organizate în această săptămână și, în acest sens, vă transmitem atașat cartonul realizat de Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse pentru marcarea evenimentului.

Maria Monica GUBERNAT

Președinte                                                      

tag-uri

adauga un comentariu

click aici pentru a posta un comentariu

Cat de multumit esti de actuala administratie locala?

View Results

Loading ... Loading ...