duminică, decembrie 18, 2022

Omul de lângă tine

Bun găsit! Sunt Paul Adam, realizatorul emisiunii ,,Omul de lângă tine”. Mi-am propus ca în această emisiune să aduc în fața camerelor de luat vederi oameni care prin activitatea lor, sau prin meseria pe care o au, aduc un impact asupra comunității locale. Acești oameni ne inspiră și ne pot fi model prin ceea ce fac pentru cei din jur.

Sunt convins că vizionând acestă emisiune, vei găsi cel puțin o persoană sau o activitate care să te inspire. Dacă și tu cunoști astfel de oameni, haide să-i aducem în fața camerelor și să-i facem cunoscuți. Trimite-mi un email pe adresa redactie@as-tv.ro cu numele persoanei și motivul pentru care crezi tu că ne inspiră.

Vlad Ciocan

Te invit să îl cunoști pe Vlad Ciocan și să afli mai multe despre complicata lume a internetului și promovării în mediul online.

Camelia Dragotă

Camelia Dragotă este instructor de fitness în Bistrița. În această înregistrată realizată între Crăciun și Revelion, Camelia ne dă câteva sfaturi de nutriție, având în vedere perioada de grea încercare la ne supunem organismul de sărbători.

Ioana Bidian Micu

Care este diferența dintre somelier și enolog, cât de reale sunt ,,zicătorile” și bancurile despre vin care circuluă în cultura populară, și de ce se acrește vinul de casă? Urmărește emisiunea cu Ioana Bidian Micu, enolog.

Gabi Urs

Gavrilă Urs, sau Gabi cum îl știu apropiații, este Omul de lângă tine implicat într-o multitudine de activități. Gabi se dezvăluie în emisiune, și ne dă rețeta succesului pentru câteva din activitățile pe care le-a organizat. Sunt sigur că vei găsi inspirație și energie dacă ai vreo idee pe care dorești să o pui în practică.

Costina Bârjovanu

Costina a terminat Universitatea Tehnică Cluj-Napoca, cu specializarea inginerie electronică și electrotehnică. Lucrează ca suport tehnic pentru departamentul de vânzări, într-o multinațională. și este parte dintr-o Intreprindere Socială care integrază tinerii din centrele de plasament în joburi potrivite pentru ei.
00:50:44

Arcadius și Victor

00:50:41

Andrei Nicu și Ștefan Toth

00:57:58

Dora Pralea

Alina Ierugan

00:49:54

Florin Fratu

00:58:24

Paul Sărmășan

00:47:44

Sidor Costinași

00:58:34

Angelo Bude

%d blogeri au apreciat: