luni, noiembrie 8, 2021

Omul de lângă tine

Bun găsit! Sunt Paul Adam, realizatorul emisiunii ,,Omul de lângă tine”. Mi-am propus ca în această emisiune să aduc în fața camerelor de luat vederi oameni care prin activitatea lor, sau prin meseria pe care o au, aduc un impact asupra comunității locale. Acești oameni ne inspiră și ne pot fi model prin ceea ce fac pentru cei din jur.

Sunt convins că vizionând acestă emisiune, vei găsi cel puțin o persoană sau o activitate care să te inspire. Dacă și tu cunoști astfel de oameni, haide să-i aducem în fața camerelor și să-i facem cunoscuți. Trimite-mi un email pe adresa redactie@as-tv.ro cu numele persoanei și motivul pentru care crezi tu că ne inspiră.

Gabi Urs

Gavrilă Urs, sau Gabi cum îl știu apropiații, este Omul de lângă tine implicat într-o multitudine de activități. Gabi se dezvăluie în emisiune, și ne dă rețeta succesului pentru câteva din activitățile pe care le-a organizat. Sunt sigur că vei găsi inspirație și energie dacă ai vreo idee pe care dorești să o pui în practică.

Costina Bârjovanu

Costina a terminat Universitatea Tehnică Cluj-Napoca, cu specializarea inginerie electronică și electrotehnică. Lucrează ca suport tehnic pentru departamentul de vânzări, într-o multinațională. și este parte dintr-o Intreprindere Socială care integrază tinerii din centrele de plasament în joburi potrivite pentru ei.

Arcadius și Victor

,,Flori de ghetou” este un proiect prin care oferă copiilor din 2 centre de plasament din Cluj Napoca o experienta autentica a culturii Hip-Hop printr-o serie de workshop-uri cu scopul de a le dezvolta skill, pasiune, si trasaturi de caracter care să îi formeze în adevărate valori. Arcadius și Victor sunt inițiatorii acestui proiect.

Andrei Nicu și Ștefan Toth

Andrei Nicu are multe de zis. De la robotică la sculptură cinetică și de la luminotehnică la incluziune socială, cu siguranță vei găsi la el ceva care să te inspire. Ștefan Toth este omul de lângă tine care se încăpățânează să ducă un trai independent, în pofida faptului că este nevăzător.

Dora Pralea

Am întrebat-o pe Dora care este elementul esențial care lipsește pentru ca România să crească și să ajungă la niveluri comparabile cu alte țări, la dansurile Hip Hop iar răspunsul ei a fost: Mai mulți copii care să vină la dansuri!

Alina Ierugan

00:49:54

Florin Fratu

00:58:24

Paul Sărmășan

00:47:44

Sidor Costinași

00:58:34

Angelo Bude

00:49:37

Ana Adam

01:00:25

Darius Vaida

00:59:20

Andrada Costeanu

%d blogeri au apreciat: