marți, iunie 22, 2021

Omul de lângă tine

Bun găsit! Sunt Paul Adam, realizatorul emisiunii ,,Omul de lângă tine”. Mi-am propus ca în această emisiune să aduc în fața camerelor de luat vederi oameni care prin activitatea lor, sau prin meseria pe care o au, aduc un impact asupra comunității locale. Acești oameni ne inspiră și ne pot fi model prin ceea ce fac pentru cei din jur.

Sunt convins că vizionând acestă emisiune, vei găsi cel puțin o persoană sau o activitate care să te inspire. Dacă și tu cunoști astfel de oameni, haide să-i aducem în fața camerelor și să-i facem cunoscuți. Trimite-mi un email pe adresa redactie@as-tv.ro cu numele persoanei și motivul pentru care crezi tu că ne inspiră.

Roxana Lăpuște

0
Povestea Roxanei începe încă din clasa a X-a când a știut deja cu siguranță că ceea ce o ghideaza în viață este Cheerleading-ul. De atunci, tot ceea ce a realizat s-a învârtit în jurul acestui sport, atât de puțin cunoscut pe meleagurile bistrițene.

Levente Ianosi

0
Levi este antrenor de fitness, și în vacanțe organizează tabere de bicicletă pentru copii. Te invit să îl cunoști pe Levi și să afli mai multe despre această disciplină a ciclismului, numită Trial.

Aurora Moldovan

8
În emisiunea ,,Omul de lângă tine” din 31 aprilie 2021, am avut-o ca invitată pe Aurora Moldovan. Aurora este antreprenor și de peste 8 ani administrează mai multe asociații de locatari, însumând peste 700 de apartamente.
%d blogeri au apreciat: