vineri, august 20, 2021

Omul de lângă tine

Bun găsit! Sunt Paul Adam, realizatorul emisiunii ,,Omul de lângă tine”. Mi-am propus ca în această emisiune să aduc în fața camerelor de luat vederi oameni care prin activitatea lor, sau prin meseria pe care o au, aduc un impact asupra comunității locale. Acești oameni ne inspiră și ne pot fi model prin ceea ce fac pentru cei din jur.

Sunt convins că vizionând acestă emisiune, vei găsi cel puțin o persoană sau o activitate care să te inspire. Dacă și tu cunoști astfel de oameni, haide să-i aducem în fața camerelor și să-i facem cunoscuți. Trimite-mi un email pe adresa redactie@as-tv.ro cu numele persoanei și motivul pentru care crezi tu că ne inspiră.

Ana Adam

Ana Adam este fotograf profesionist, specializată pe fotografia de familie și portret. Ana prin pregătirea și experiența pe care o are, reușește să surprindă portrete de familie care surprind. Sute de familii din Bistrița-Năsăud, au pe perete, un portret de familie surprins și editat de Ana Adam.

Darius Vaida

La doar 19 ani, Darius pregătește cai pentru competiție, practică kinetoterapia, este broker de asigurări, student la Facultatea de Educație Fizică și Sport și se pregătește intens pentru competiții de Triatlon.

Andrada Costeanu

Andrada Costeanu este omul de lîngă tine pe care trebuie să îl cunoști. Andrada este kinetoterapeut și instructor de Pilates. Și-a ales această meserie pentru că-i place să ajute oamenii și să lucreze cu ei.

Simion Pop

Simion Pop specializat în terapii complementare, despre rolul suplimentelor alimentare, cum trebuie să te hidratezi corect și ce impact are asupra organismului hrana procesată la Omul de lângă tine.

Adrian Jumolea

Adrian are o istorie familială care se învârte în jurul aviației și a zborului. Părinții lui au lucrat în aviație, fratele geamăn al tatălu de asemenea. Iar Marius, băiatul lui îi calcă pe urme.
00:59:50

Sorin-Chifor Costin

00:58:44

Sorin Tisa

00:56:29

Roxana Lăpuște

00:57:54

Levente Ianosi

00:58:15

Aurora Moldovan

00:52:33

Monica Ungur

Stelian Andrei

%d blogeri au apreciat: