joi, decembrie 30, 2021

Știri locale

00:03:53

Clădirea vechii biblioteci trebuie salvată

Clădirea ce adăpostea vechea Bibliotecă Județeană, a fost lăsată de prea mult timp în voia sorții și trebuie salvată, spunea Nicolae Pavelean în ultima ședință de consiliu local.
00:02:05

Pensii furate?

O rețea de nouă persoane bănuite de înșelăciune, fals în înscrisuri sub semnătură privată, influențarea declarațiilor și uz de fals a fost demascată de polițiști în cursul zilei de marți, 28 decembrie 2021.
00:01:34

Crăciun cu amenzi la Bistrița

A curs cu amenzi în perioada Craciunului! Jandarmii bistrițeni au fost la datorie, constatând mai multe nereguli, oamenii legii aplicând peste 40 de sancțiuni...
00:03:06

Șoselele din Bistrița-Năsăud în a treia zi de Crăciun

A treia zi de Crăciun a fost marcata, pe lângă colinde și bucurii și cu accidente rutiere. Astfel , dacă în Viile Tecii, capul unui podeț a rănit cei doi ocupanti ai autovehicolului avariat, în partea diametral opusă a judetului ametit de aburii alcoolulu.

Editorial

Fault la încredere

Votul nu este altceva decât o măsurare a unei încrederi temporare, o fotografie de grup care își pierde valabilitatea uneori, chiar a doua zi după alegeri. În ciuda acestei volatilități ridicate, avem nevoie de măsurarea acestei încrederi pentru a ne stabilii cine și spre ce zări să ne conducă.

Știri naționale

- Advertisement -spot_img

Reportaj

00:19:38

Inaugurarea Unității de Primire Urgențe la Bistrița

Noua Unitate de Primire a Urgențelor din cadrul Spitalului Județean, modernizată, extinsă și dotată cu 4,2 milioane de euro, a fost inaugurate în prezența ministrului Sănătății, Alexandru Rafila, a Ministrului Apărării, Vasile Dîncu, dar și a altor invitați.
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Slide Spațiu publicitar disponibil

Ultima oră

Interviuri

00:02:53

A început postul Crăciunului

A început Postul Crăciunului! Din 15 noiembrie până în 24 decembrie, creștinii sunt chemați la bunătate, iubire, iertare și curățare. Preoții îi îndeamnă pe credincioși să vadă partea pozitivă a acestei lupte spiritual.

Video News

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Sport

- Advertisement -spot_img
%d blogeri au apreciat: