joi, august 19, 2021

Știri locale

00:19:33

ACS Transilvania Bistrița, interviu cu prof. Horațiu Pârțiu

Asociatia Clubul Sportiv TRANSILVANIA Bistrița este un club care promovează educația prin sport. Argumentele principale aduse pentru înfiinţarea acestui club au fost de natură istorică, socială şi sportivă. Bistrița are tradiție în selectarea, creșterea și formarea de fotbaliști și necesită o schimbare de mentalitate, de generații deschise pentru tot ceea ce este nou pe piața națională și internațională, oameni bine instruiți, pregătiți cu metode și principii morale. Interviu cu Horațiu Pârțiu.
00:49:37

Ana Adam

Ana Adam este fotograf profesionist, specializată pe fotografia de familie și portret. Ana prin pregătirea și experiența pe care o are, reușește să surprindă portrete de familie care surprind. Sute de familii din Bistrița-Năsăud, au pe perete, un portret de familie surprins și editat de Ana Adam.
00:03:23

Captură de canabis la Bistrița

Încă o captură de droguri de peste 3 kg a fost efectuată de polițiștii bistrițeni în colaborare cu DIICOT. De data aceasta este vorba de cannabis (VIDEO)
00:03:26

Parcurile învechite ar putea fi renovate prin bugetare participativă. Dar vrem?

Prin bugetarea participativă, Primăria Bistrița a pus la bătaie un milion de lei noi, pentru proiecte propuse de cetățeni. Se va implica cineva? Vom putea propune primăriei unde să facă treabă în 2022, într-un oraș cu spiritul civic amorțit? Interviu cu viceprimarul Călin Stan.

Știri naționale

- Advertisement -spot_img

Reportaj

00:20:30

BISTRITZER BURG DOG SHOW 2021

Asociația Chinologică Bistrița-Năsăud a organizat în colaborare cu Primăria Bistrița, Bistritzer Burg Dog Show 2021 la care au participat 540 de caini din 14 tari.
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Slide Spațiu publicitar disponibil

Ultima oră

Interviul Zilei

00:05:35

Sângele apă nu se face – Interviu cu Smaranda Mureșan

Interviu cu drd. Smaranda Mureșan, cercetător științific la Centrul Județean Cultural Bistrița-Năsăud care a făcut parte din juriul Festivalului -Concurs internațional de muzică populară românească ,,În grădina cu flori multe”,din Cernăuți.

Video News

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Sport

- Advertisement -spot_img
%d blogeri au apreciat: