miercuri, ianuarie 12, 2022

SOLUȚIA PENTRU DIGITALIZARE

De citit!

SOLUȚIA PENTRU DIGITALIZARE

Dosarele cu șină pline de copii xerox și alte documente, dar și plimbările de la un ghișeu la altul vor fi, să sperăm, cât de curând istorie. Realitatea aceasta va fi posibilă prin implementarea Planului Național de redresare și reziliență în România. În cadrul acestuia sunt rezervate suficiente resurse finanaciare pentru digitalizare. Aceste proiecte vor fi gestionate de Ministerul Digitalizarii

Despre digitalizare cu Diana Morar

Suntem într-o eră a vitezei în care circulația informațiilor este aproape instantanee. Însă administrația în România e ramasă în urmă la acest capitolul, iar birocrația dă încă multe bătăi de cap. Soluția acestor probleme este o digitalizare a întregului sistem. Un pas important este crearea unui Cloud guvernamental, adică o bază de date unică a tuturor instituțiilor publice din România la care acestea sa aibă acces și să poată extrage la nevoie actele și documentele de care au nevoie.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Slide Reclame animate Atelierul de imagini publicitate și marketing
online
Accesează pagina!

Ultima oră

00:02:51

Medicii continuă să plece din țară

Doi medici pe zi au plecat din România în 2021. Numărul celor care au solicitat anul trecut certificatul profesional curent, pentru a putea profesa în afara țării este totuși în scădere față de anii precedenți.

Mai multe articole de acest fel

- Advertisement -spot_img
%d blogeri au apreciat: