miercuri, ianuarie 12, 2022

Medicii continuă să plece din țară

De citit!

Medicii continuă să plece din țară

Doi medici pe zi au plecat din România în 2021. Numărul celor care au solicitat anul trecut certificatul profesional curent, pentru a putea profesa în afara țării este totuși în scădere față de anii precedenți, potrivit unui raport prezentat de Colegiul Medicilor din România.

Concret, în anul care tocmai s-a încheiat, au fost emise la cerere 776 de astfel de certificate, comparativ cu 858 în 2020 sau 1.099 în anul 2019. Este de precizat faptul că datele prezentate de Colegiul Medicilor nu includ și medicii stomatologi și farmaciștii care au plecat din țară anul trecut. Este adevărat că eliberarea unui astfel de certificat de conformitate nu înseamnă automat și plecarea din țară, ci doar intenția. Pe de altă parte însă, de ce ar parcurge un medic procedura birocratică de a solicita aceste documente, dacă nu este decis să plece?

Articolul precedentSOLUȚIA PENTRU DIGITALIZARE
- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Slide Reclame animate Atelierul de imagini publicitate și marketing
online
Accesează pagina!

Ultima oră

00:02:51

Medicii continuă să plece din țară

Doi medici pe zi au plecat din România în 2021. Numărul celor care au solicitat anul trecut certificatul profesional curent, pentru a putea profesa în afara țării este totuși în scădere față de anii precedenți.

Mai multe articole de acest fel

- Advertisement -spot_img
%d blogeri au apreciat: