marți, ianuarie 4, 2022

Tânăr bănuit de incendiere la Lunca

De citit!

Tânăr bănuit de incendiere la Lunca

La data de 3 ianuarie a.c., polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița au fost alertați prin apel 112 despre producerea unui incendiu la un imobil din Lunca.

La locul evenimentului au intervenit mai multe echipaje ale pompierilor care au lichidat incendiul, constatându-se ulterior că acesta ar fi fost provocat intenționat.

Din investigațiile și cercetările efectuate, polițiștii au reușit identificarea unei persoane bănuite de comiterea infracțiunii de distrugere, respectiv un tânăr de 23 de ani din Lunca.

Față de acesta, polițiștii au luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, urmând să fie prezentat magistraților cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița în cadrul unui dosar penal cu privire la infracțiunea de distrugere, urmând să documenteze întreaga activitate infracțională.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Slide Reclame animate Atelierul de imagini publicitate și marketing
online
Accesează pagina!

Ultima oră

Programul de încasare a taxelor și impozitelor.

Impozitele și taxele locale cu debit ca impozite / taxe pe clădiri, impozite / taxe pe teren, impozite pt mijloace de transport sau taxe pt reclamă și publicitate se vor încasa începând cu data de 10.01.2022.

Mai multe articole de acest fel

- Advertisement -spot_img
%d blogeri au apreciat: