marți, ianuarie 4, 2022

Prima zi din an a pus la încercare pompierii bistrițeni

De citit!

Prima zi din an a pus la încercare pompierii bistrițeni

Prima zi de lucru din an a fost una de foc pentru pompierii bistrițeni. Iadul a început în jurul orei 17 în municipiul Bistrița , în zona Podului Jelnei la o casa aparent nelocuită, pentru ca mai apoi , două ore mai târziu, aceștia să fie solicitati la un incendiu de mari proportii în localitatea Lunca la un complex de anexe gospodărești. Ce este mai grav e ca ambele au fost provocate intenționat.

Din investigațiile și cercetările efectuate, polițiștii au reușit identificarea unei persoane bănuite de comiterea infracțiunii de distrugere, respectiv un tânăr de 23 de ani din Lunca.

Față de acesta, polițiștii au luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, urmând să fie prezentat magistraților cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița în cadrul unui dosar penal cu privire la infracțiunea de distrugere, urmând să documenteze întreaga activitate infracțională.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Slide Reclame animate Atelierul de imagini publicitate și marketing
online
Accesează pagina!

Ultima oră

Programul de încasare a taxelor și impozitelor.

Impozitele și taxele locale cu debit ca impozite / taxe pe clădiri, impozite / taxe pe teren, impozite pt mijloace de transport sau taxe pt reclamă și publicitate se vor încasa începând cu data de 10.01.2022.

Mai multe articole de acest fel

- Advertisement -spot_img
%d blogeri au apreciat: