marți, ianuarie 4, 2022

Azi un ou, mâine un bou…(Update)

De citit!

Azi un ou, mâine un bou…(Update)

Cine s-ar fi gândit că bovinele ar putea fi furate, așa, la cumpăna dintre ani?

S-a întâmplat la o fermă din Dorolea în noaptea de 29 spre 30 decembrie 2021. Trei bărbați din Bistrița și Livezile, au fi sustras 11 bovine cauzând un prejudiciu total de 63.000 de lei.

Poate v-ați putea întreba ce să facă cineva cu 11 bovine? Ei bine, au fost transportate și sacrificate la un abator din Suceava.

O parte din crotaliile bovinelor reclamate au fost găsite tocmai la un abator din județul Suceava, stabilindu-se că au fost sacrificate în cadrul societății comerciale.

4 ianuarie 2021: În continuarea cercetărilor efectuate cu privire la infracțiunea de furt calificat din localitatea Dorolea, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Prundu-Bârgăului au luată măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore față de un bărbat de 36 de ani din Bistrița. Acesta a fost depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. B-N.

Persoana bănuită de săvârşirea infracțiunii de furt calificat urmează să fie prezentată magistraților cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bârgăului în vederea documentării întregii activități infracționale cât și a participației penale.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Slide Reclame animate Atelierul de imagini publicitate și marketing
online
Accesează pagina!

Ultima oră

00:02:44

Mărul discordiei: Străzile fără apă

Managerul Aquabis a dezvăluit faptul că municipalitatea nu a facut demersurile necesare pentru a trece în domeniul public 108 strazi din oraș ce au fost incluse în contractul doi din Masterplanul de apă și canalizare, iar acest lucru înseamnă că aici nu se vor putea face lucrările respective.

Mai multe articole de acest fel

- Advertisement -spot_img
%d blogeri au apreciat: