marți, decembrie 28, 2021

Crăciun cu amenzi la Bistrița

De citit!

Crăciun cu amenzi la Bistrița

A curs cu amenzi în perioada Craciunului! Jandarmii bistrițeni au fost la datorie, constatând mai multe nereguli, oamenii legii aplicând peste 40 de sancțiuni contravenționale. Valoarea totală a acestora a trecut de 14.000 de lei.

Amenzile au fost aplicate pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, pentru nerespectarea măsurii carantinării, respectiv pentru nerespectarea ordinii și liniștii publice.

Poliția informează, la rândul său, că pentru neregulile constatate în cadrul acțiunilor punctuale desfășurate, au fost aplicate 71 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 40.000 de lei. Din totalul acestora, 31 de sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea Legii 55/2020- privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, în cuantum de 29.000 de lei. Peste 30 de persoane au fost amendate pentru nerespectarea carantinei. Celelalte sancțiuni au fost applicate pentru abateri la regimul rutier sau privind încălcarea unor norme de conviețuire socială.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Slide Reclame animate Atelierul de imagini publicitate și marketing
online
Accesează pagina!

Ultima oră

00:01:34

Crăciun cu amenzi la Bistrița

A curs cu amenzi în perioada Craciunului! Jandarmii bistrițeni au fost la datorie, constatând mai multe nereguli, oamenii legii...

Mai multe articole de acest fel

- Advertisement -spot_img
%d blogeri au apreciat: