marți, noiembrie 16, 2021

Bătaie între eleve de liceu la Teaca

De citit!

Bătaie între eleve de liceu la Teaca

Violența în școli ia proporții în România. Rețelele de socializare sunt, se pare un factor determinant care îi împing pe adolescenți înspre acte reprobabile. Un exemplu edificator este faptul că un echipaj de poliție și o ambulanță au ajuns luni dimineața la Liceul Teoretic din Teaca, Bistrița-Năsăud. Două eleve s-au luat la bătaie după un week-end în care s-au acuzat reciproc, pe rețelele de socializare, de furtul unei anumite sume de bani.

Scandalul a izbucnit între două fete, una de 18 ani – cea care a început cearta, și una de 17 ani. În ajutorul celei agresate a sărit și sora ei, dar au ajuns amândouă la spital. Când s-au întâlnit efectiv la școală, s-au luat la bătaie, iar cei care se aflau prin preajmă, în loc să le despartă sau să anunțe profesorul de serviciu, au sunat direct la 112.

Articolul precedentBistrița Folk
- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Slide Reclame animate Atelierul de imagini publicitate și marketing
online
Accesează pagina!

Ultima oră

00:02:14

Bătaie între eleve de liceu la Teaca

Un echipaj de poliție și o ambulanță au ajuns luni dimineața la Liceul Teoretic din Teaca, Bistrița-Năsăud. Două eleve s-au luat la bătaie după un week-end în care s-au acuzat reciproc, pe rețelele de socializare, de furtul unei anumite sume de bani.

Mai multe articole de acest fel

- Advertisement -spot_img
%d blogeri au apreciat: