vineri, noiembrie 12, 2021

Președintele USR Bistrița: Prima dragoste nu se uită niciodată

De citit!

Președintele USR Bistrița: Prima dragoste nu se uită niciodată

Președintele USR Bistrița, consilierul local Nicolae Pavelean, a reacționat, vineri, într-o conferință de presă, la declarația președintelui PSD Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan, potrivit căreia social democrații nu doresc să intervină între PNL și USR în plan local, afirmând că o să lase cele două partide să se ”iubească” în continuare.

Acesta îi transmite liderului PSD Bistrița-Năsăud să țină cont de faptul că ”prima dragoste nu se uită niciodată”. 

Vă reamintim că președintele PSD Bistrița-Năsăud, afirma zilele trecute, că, deși nu este ”foarte încântat” de o guvernare alături de PNL, nu poate contesta decizia colegilor săi de la nivel central. În ceea ce privește o colaborare la nivel județean, Radu Moldovan spunea: citez ”În momentul de față, când vedem că PNL vrea cu USR, noi nu o să le stricăm dragostea asta și o să-i lăsăm să se iubească în continuare”, spunea acesta.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Slide Reclame animate Atelierul de imagini publicitate și marketing
online
Accesează pagina!

Ultima oră

00:00:52

ACS Transilvania Bistrița a pierdut în deplasare

ACS Transilvania Bistrița a pierdut în deplasare, primul meci din play off-ul ligii elitelor, cu Poli Timișoara. Etapa a doua va avea loc tot în orașul de pe Bega. Bistrițenii se vor afla față în față cu bănățenii de la Ripensia.

Mai multe articole de acest fel

- Advertisement -spot_img
%d blogeri au apreciat: