vineri, noiembrie 12, 2021

Aquabis: Apel la civilizare

De citit!

Aquabis: Apel la civilizare

În canalizare ajung obiecte care ar trebui să fie la gunoi

În stațiile de epurare ajunge întreaga cantitate de apă provenită din canalizare, inclusiv obiectele ce nu ar trebui aruncate în toaletă, ci în coșul de gunoi.

Haine și covoare în căminele de colectare

Mai mult decât atât, există cazuri în care sunt ridicate capacele de cămin de pe colectoare (conducte de mari dimensiuni ce transportă apa uzată din rețeaua localității înspre stația de epurare) și sunt aruncate obiecte de mari dimensiuni precum haine, pături, covoare, crengi etc. care ajung să blocheze accesul apei uzate în stație.

Blocarea pompelor presupune costuri mărite

Pe lângă faptul că intervenția și mentenanța la stațiile de pompare și la stațiile de epurare a căror funcționare este întreruptă datorită blocajelor presupune costuri mari, cel mai mare cost pe care îl plătim este sănătatea noastră a tuturor.

Apel la civilizație

Aquabis S.A. face astfel un apel către consumatori să nu mai arunce în căminele de racord și în căminele colectoare resturi menajere. Rețeaua de canalizare este construită pentru colectarea și epurarea apelor uzate menajere. Vă chemăm alături în demersul de-a construi, împreună, un mediu curat și sănătos.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Slide Reclame animate Atelierul de imagini publicitate și marketing
online
Accesează pagina!

Ultima oră

Aquabis: Apel la civilizare

Aquabis S.A. face un apel către consumatori să nu mai arunce în căminele de racord și în căminele colectoare resturi menajere.

Mai multe articole de acest fel

- Advertisement -spot_img
%d blogeri au apreciat: