luni, noiembrie 8, 2021

Anghel Saligny la Bistrița.

De citit!

Anghel Saligny la Bistrița.

Consiliul Local al municipiului Bistrița a aprobat miercuri, în ședință extraordinară, lista proiectelor pe care administrația locală le va depune în vederea obținerii de finanțare prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”. ”Față de suma garantată de 43 de milioane lei, noi depunem proiecte de peste 160 de milioane lei”, spune primarul Ioan Turc.

Programul Național de Investiții finanțează în principal lucrări care nu sunt eligibile pe fonduri europene, pe patru categorii: asfalt, apă, canalizare, gaze naturale. Pentru primele trei sesiunile de depunere sunt deschise, pentru gaze urmează. Prin ”Anghel Saligny”, aprobat de Guvern, sunt prevăzute alocări de cel puţin 140 de milioane de lei pentru fiecare judeţ, de minim 43 de milioane de lei pentru fiecare reședință de județ, de 4 milioane pentru fiecare comună şi de 7 milioane de lei pentru fiecare oraş.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Slide Reclame animate Atelierul de imagini publicitate și marketing
online
Accesează pagina!

Ultima oră

Școli deschise fizic pentru o rată de infectare în localitate de sub 3 la mie.

Sorin Cîmpeanu, Ministrul Educației a propus luni ca școlile să fie deschise fizic dacă rata de infectare în localitate este sub 3 la mie. Astfel se va renunța la pragul de vaccinare de 60% a personalului din unitățile de învățământ respective.

Mai multe articole de acest fel

- Advertisement -spot_img
%d blogeri au apreciat: