marți, noiembrie 9, 2021

Gabi Urs

De citit!

Gabi Urs

Gavrilă Urs, sau Gabi cum îl știu apropiații, este Omul de lângă tine implicat într-o multitudine de activități.

Este fondatorul publicației POV21, care numără mai multe redacții în țară și străinătate.

Gabi a organizat două ediții Ted Talks la Bistrița, și urmează cea de-a treia. Bistrițenii îl mai știu și de la organizarea Way Too Far festival, Gala Comunitarium și multe altele.

Gabi a trecut acea graniță fină dintre civic și politic. A pășit din lumea noastră a civililor, a neimplicaților, în lumea în care se iau decizii care contează. Am explorat în emisiune aceste granițe ale civicului și politicului, pentru că în continuare în țara noastră, politicianul are o imagine șifonată în mentalul colectiv, iar politica este ceva de care fugim cât ne țin picioarele, cei mai mulți dintre noi.

Gabi se dezvăluie în emisiune, și ne dă rețeta succesului pentru câteva din activitățile pe care le-a organizat. Sunt sigur că vei găsi inspirație și energie dacă ai vreo idee pe care dorești să o pui în practică.

Haide să îl cunoști pe Gabi.

Gabi Urs la Omul de lângă tine
- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Slide Reclame animate Atelierul de imagini publicitate și marketing
online
Accesează pagina!

Ultima oră

Școli deschise fizic pentru o rată de infectare în localitate de sub 3 la mie.

Sorin Cîmpeanu, Ministrul Educației a propus luni ca școlile să fie deschise fizic dacă rata de infectare în localitate este sub 3 la mie. Astfel se va renunța la pragul de vaccinare de 60% a personalului din unitățile de învățământ respective.

Mai multe articole de acest fel

- Advertisement -spot_img
%d blogeri au apreciat: