marți, noiembrie 9, 2021

Ziua Bastonului Alb

De citit!

Ziua Bastonului Alb

Cu ocazia Zilei Internaționala a Bastonului Alb, la Hotelul Diana din Bistrița s-a sărbătorit în cadru restrâns.

Asociația Nevăzătorilor din Bistrița, prin președintele Aurel Coman a organizat un eveniment la care au participat mai multe organizații nonguvernamentale.

Viceprimarul Călin Stan a participat la o probă inedită: A încercat să identifice o cameră de hotel, legat la ochi. Proba a fost gândită de Asociația Nevăzătorilor pentru a ne conștientiza pe noi, văzătorii, de problemele cu care se confruntă ei. Dar și pentru a conștientiza autoritățile publice de nevoia de a pune în aplicare cât mai multe măsuri de accesibilizare.

O parte din costurile evenimentului au fost susținute de Clubul Lions Bistrița, prezent prin Alexandru Mureșan, iar Asociația Inclusive Acces a dăruit 10 bastoane albe, Asociației Nevăzătorilor din Bistrița.

Pentru mai multe detalii, urmăriți reportajul AS TV realizat de Paul Adam.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Slide Reclame animate Atelierul de imagini publicitate și marketing
online
Accesează pagina!

Ultima oră

00:02:55

Concurs pentru funcțiile de directori de școli

Concursul pentru directori este în plină desfășurare. Dintre cei 135 de candidați, 97 au promovat proba scrisă. În curând vor fi evaluați în cadrul un interviu de 60 de minute, de o comisie formată dintr-un inspector școlar, doi profesori din școala și un reprezentant al consiliului local.

Mai multe articole de acest fel

- Advertisement -spot_img
%d blogeri au apreciat: