miercuri, noiembrie 10, 2021

Cercetat pentru tăiere de arbori în Bistrița Bârgăului.

De citit!

Cercetat pentru tăiere de arbori în Bistrița Bârgăului.

Cercetări efectuate de polițiștii de la Combaterea Delicetelor Silvice și procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița într-un dosar penal întocmit pentru tăiere fără drept de arbori

La data de 18 octombrie 2021, polițiștii Serviciului de Ordine Publică – Biroul pentru Combaterea Delictelor Silvice s-au sesizat din oficiu și au întocmit dosar penal în cadrul căruia efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de tăiere fără drept de arbori.

Din investigațiile efectuate a reieșit faptul că, în data de 15.10.2021, un bărbat de 62 de ani, din Bistrița Bârgăului ar fi tăiat ilegal 9 arbori, cu un volum total de 33,6 metri cubi, dintr-o pădure situată pe raza comunei Bistrița Bârgăului. Prejudiciu cauzat a fost estimat la aproximativ 14.000 de lei.

La fața locului a fost descoperită și ridicată în vederea confiscării cantitatea de 20,44 metri cubi de lemn, iar cercetările continuă de către polițiști, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița, în vederea documentării cauzei sub toate aspectele.

Arbori tăiați la Bîrgău.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Slide Reclame animate Atelierul de imagini publicitate și marketing
online
Accesează pagina!

Ultima oră

Gloria, o nouă înfrângere

Gloria a pierdut cu 2-1 la Ungheni, asta după ce a condus cu 1-0, printr-un gol marcat de Curtuiuș. Partida s-a desfășurat în cadrul etapei a 11-a din Liga a 3-a.

Mai multe articole de acest fel

- Advertisement -spot_img
%d blogeri au apreciat: