luni, noiembrie 8, 2021

Arcadius și Victor

De citit!

Arcadius și Victor

Arcadius Muntean și Victor Almaș sunt doi tineri implicați, din Cluj-Napoca. Legătura dintre cei doi invitați este cultura Hip Hop și dansul breaking la Concrete Rockers, dar mai ales proiectul comun ,,Flori de ghetou”


,,Flori de ghetou” este un proiect prin care oferă copiilor din 2 centre de plasament din Cluj Napoca o experienta autentica a culturii Hip-Hop printr-o serie de workshop-uri cu scopul de a le dezvolta skill, pasiune, si trasaturi de caracter care să îi formeze în adevărate valori.

Proiectul este derulat de către Concrete Rockers și finanțat prin programul ,,În stare de bine” susținut de Kaufland România și implementat de Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile.

Două zeci de copiii din două centre de plasament, au astfel șansa, și bucuria de a experimenta dansurile breaking, DJ-ing, MC-ing și desen în diverse ateliere pe care proiectul Flori de ghetou le pune la dispoziție. Proiectul a avut și un modul la Bistrița, unde s-au ,,duelat” cu copiii de la Reborn, pregătiți de Dora Pralea.

Arcadius urmează doctoratul la UBB, iar Victor este Hair Stylist, și își deschide un salon propriu în Cluj Napoca.

Haide să-i cunoaștem și să aflăm mai multe despre ei.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Slide Reclame animate Atelierul de imagini publicitate și marketing
online
Accesează pagina!

Ultima oră

Școli deschise fizic pentru o rată de infectare în localitate de sub 3 la mie.

Sorin Cîmpeanu, Ministrul Educației a propus luni ca școlile să fie deschise fizic dacă rata de infectare în localitate este sub 3 la mie. Astfel se va renunța la pragul de vaccinare de 60% a personalului din unitățile de învățământ respective.

Mai multe articole de acest fel

- Advertisement -spot_img
%d blogeri au apreciat: