marți, noiembrie 9, 2021

AS TV de la local la regional

De citit!

AS TV de la local la regional

Cel mai vechi post de televiziune din Bistrița-Năsăud ( 22 de ani ) făcut din nou un pas important . La o vârstă atât de frumoasă, AS-TV devine acum primul post de televiziune regional din județul nostru . Bucuria acestui eveniment i-a adunat pe membrii redacției în Poiana lui Emil unde s-au schimbat păreri, glume și evident s-a discutat și despre viitor .

Licența primită în aceste zile permite difuzarea programelor AS-TV în județele Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare, Suceava, Mureș, Sălaj. AS-TV s-a îmbogățit și cu un post de radio care din aceste zile va emite online și ca rețeta să fie completă, se mai adaugă și două ziare online: BC Media și DECISIV. Astfel AS-TV devine pentru zona noastră un mic trust de presă , cu posibilitatea de a fi urmărită atât în cele 7 județe, dar și prin online în lumea întreagă .

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Slide Reclame animate Atelierul de imagini publicitate și marketing
online
Accesează pagina!

Ultima oră

Școli deschise fizic pentru o rată de infectare în localitate de sub 3 la mie.

Sorin Cîmpeanu, Ministrul Educației a propus luni ca școlile să fie deschise fizic dacă rata de infectare în localitate este sub 3 la mie. Astfel se va renunța la pragul de vaccinare de 60% a personalului din unitățile de învățământ respective.

Mai multe articole de acest fel

- Advertisement -spot_img
%d blogeri au apreciat: