marți, noiembrie 9, 2021

Continuă acțiunile pentru prevenirea accidentelor de circulaţie

De citit!

Continuă acțiunile pentru prevenirea accidentelor de circulaţie

Continuă acțiunile pentru prevenirea accidentelor de circulaţie produse pe fondul unor defecţiuni tehnice ale autovehiculelor

În dimineața de ieri, 5 octombrie, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud, din cadrul posturilor de poliție Zagra și Telciu și reprezentanți ai Registrului Auto Român Bistriţa-Năsăud au desfășurat o acțiune pe Drumul Național 17C și Drumul Județean 172, pe raza comunelor din raza de competență.

Prin controalele efectuate s-a urmărit prevenirea accidentelor de circulaţie, în special a celor produse pe fondul unor defecţiuni tehnice. Astfel, au fost oprite și verificate 30 de autovehicule și legitimate 45 de persoane.

Pentru neregulile constatate au fost aplicate 37 de sancțiuni contravenționale conform OUG 195/2002, în valoare de 7250 lei, iar pentru neregulile și defecțiunile constatate la autovehiculele oprite, au fost retrase 7 certificate de înmatriculare. De asemenea, a fost reținut un permis de conducere.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Slide Reclame animate Atelierul de imagini publicitate și marketing
online
Accesează pagina!

Ultima oră

Școli deschise fizic pentru o rată de infectare în localitate de sub 3 la mie.

Sorin Cîmpeanu, Ministrul Educației a propus luni ca școlile să fie deschise fizic dacă rata de infectare în localitate este sub 3 la mie. Astfel se va renunța la pragul de vaccinare de 60% a personalului din unitățile de învățământ respective.

Mai multe articole de acest fel

- Advertisement -spot_img
%d blogeri au apreciat: