miercuri, noiembrie 10, 2021

Dora Pralea

De citit!

Dora Pralea

Dora Pralea a fost în studioul AS TV la emisiunea Omul de lângă tine. Dora este cunoscută bistrițenilor ca fondatoare a școlii de dansuri pentru copii ,,Reborn Dance Studio Bistrița”.

Dora iubește Hip Hop-ul despre care spune că este mai mult decât un gen muzical. Hip Hop-ul este o cultură, cu un stil vestimentar și un stil de exprimare propriu.

Dora a ajuns cu copii pe care-i pregătește la diverse competiții naționale și internaționale pe podium, dar este de părere că Hip Hop-ul românesc mai are de recuperat pentru a ajunge la nivelul școlilor de dans din alte țări.

Am întrebat-o pe Dora care este elementul esențial care lipsește pentru ca România să crească și să ajungă la niveluri comparabile cu alte țări, iar răspunsul ei a fost: Mai mulți copii care să vină la dansuri!

Dora Pralea este Omul de lângă tine.

Copiii care practică dansuri învață să facă față la batle-uri individuale, își sudează coeziunea de grup, învață să aibe curaj să se exprime și să facă față la stresul competițiilor. Sunt avantajele care vin la pachet, pe lângă aptitudinile și mișcările de dans pe care le învață.

Află mai multe despre Dora, cultura Hip Hop și avantajele pe care le au copiii care practică dansurile, din emisiunea Omul de lângă tine.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Slide Reclame animate Atelierul de imagini publicitate și marketing
online
Accesează pagina!

Ultima oră

00:02:55

Concurs pentru funcțiile de directori de școli

Concursul pentru directori este în plină desfășurare. Dintre cei 135 de candidați, 97 au promovat proba scrisă. În curând vor fi evaluați în cadrul un interviu de 60 de minute, de o comisie formată dintr-un inspector școlar, doi profesori din școala și un reprezentant al consiliului local.

Mai multe articole de acest fel

- Advertisement -spot_img
%d blogeri au apreciat: