marți, noiembrie 9, 2021

Expoziție de pictură la Casa Argintarului

De citit!

Expoziție de pictură la Casa Argintarului

Miercuri, 22 septembrie 2021 are loc la Casa Argintarului, vernisajul expoziției 22 de Picături de Rouă de pe Lună.

Povestea ELFiarmaroc a început în anul 2012 cu creații realizate manual – podoabe unicat. Începând din 2017, echipa elfilor s-a mărit treptat, creațiile s-au îmbogățit, a luat ființă orașul elfin – un proiect măreț despre miniaturi în care se oglindesc sufletele de copii ale elfilor. O părticică din sufletul acestora este pusă în fiecare produs, unic în felul său. Elfii iubesc mult natura și oamenii, iar energia lor emană prin fiecare creație.

În 22 septembrie 2021, la Casa Argintarului, Elful Loredana scrie o nouă filă în povestea Elfiarmaroc – o filă pictată cu picături de Rouă de pe Lună.

Evenimentul, organizat de Asociația ”Produs în Bistrița-Năsăud”, în parteneriat cu Centrul EUROPE DIRECT Bistrița-Năsăud, Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud și Filiala Bistrița-Năsăud a Asociației Comunelor din România își propune să accentuaze, într-un mod altfel, semnificația zilei fără mijloace de transport poluante și faptul că viitorul nu poate fi decât ”verde”. Expoziția este însoțită de decoruri specifice acestei semnificații, realizate de Loredana Istrate și prof. Carmen Nogy – inginer horticultor, momente artistice susținute de elevii Liceului de Muzică ”Tudor Jarda” Bistrița și bunătăți direct ”din fermă în furculiță”, de la Elena din Deal.

Evenimentul se desfășoară cu respectarea măsurilor privind prevenierea răspândirii COVID-19. Respectarea distanței fizice și purtarea măștii sunt obligatorii.

Articolul precedentDin nou egal
Articolul următorMAȘINĂ LOVITĂ DE TIR ÎN UNIREA
- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Slide Reclame animate Atelierul de imagini publicitate și marketing
online
Accesează pagina!

Ultima oră

Școli deschise fizic pentru o rată de infectare în localitate de sub 3 la mie.

Sorin Cîmpeanu, Ministrul Educației a propus luni ca școlile să fie deschise fizic dacă rata de infectare în localitate este sub 3 la mie. Astfel se va renunța la pragul de vaccinare de 60% a personalului din unitățile de învățământ respective.

Mai multe articole de acest fel

- Advertisement -spot_img
%d blogeri au apreciat: