luni, noiembrie 15, 2021

ÎNTÂMPLĂRI (ne)OBIȘNUITE-Lansare de carte Viorel Simionca

De citit!

ÎNTÂMPLĂRI (ne)OBIȘNUITE-Lansare de carte Viorel Simionca

Marți, 14 septembrie 2021, în curtea Complexului Muzeal Bistrița-Năsăud, într-o atmosferă deosebită, având alături foarte mulți colegi și prieteni, profesorul și muzicianul Viorel Simionca și-a lansat cea mai recentă carte a sa, intitulată „ÎNTÂMPLĂRI (ne)OBIȘNUITE”.

Cunoscut și apreciat mai ales în calitatea sa de interpret de muzică ușoară, compozitor, profesor și instrumentist deosebit, fiind o personalitate a Bistriței, Viorel Simionca își redescoperă harul de a scrie și ne propune o lucrare extrem de incitantă.

Cartea „ÎNTÂMPLĂRI (ne)OBIȘNUITE” a lui Viorel Simionca cuprinde și numeroase momente și amintiri din viața țăranului român. „În carte mă aflu în două ipostaze: în cea a citadinului, a omului de la oraș, dar și în cea a celui care a trăit în trecut, legat de glia strămoșească; astfel, se pare că iese aici ceva, o îmbinare, un lucru care se îmbină perfect, care e armonios și îți creează o emoție și o stare aparte!”

La eveniment au fost prezenți foarte mulți apropiați ai autorului, iar cei care au luat cuvântul, prezentând succint cartea, au fost Alexandru Pugna (managerul Centrului Județean pentru Cultură Bistrița-Năsăud), poetul și scriitorul Gelu Vlașin și Mariana Irimia (din partea Editurii Karuna din Cluj-Napoca).

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Slide Reclame animate Atelierul de imagini publicitate și marketing
online
Accesează pagina!

Ultima oră

00:00:52

ACS Transilvania Bistrița a pierdut în deplasare

ACS Transilvania Bistrița a pierdut în deplasare, primul meci din play off-ul ligii elitelor, cu Poli Timișoara. Etapa a doua va avea loc tot în orașul de pe Bega. Bistrițenii se vor afla față în față cu bănățenii de la Ripensia.

Mai multe articole de acest fel

- Advertisement -spot_img
%d blogeri au apreciat: