miercuri, noiembrie 10, 2021

Florin Fratu

De citit!

Florin Fratu

Florin Fratu este voluntar convins pe potecile munților noștri. Are în spate o activitate de peste 20 de ani în ONG-uri care au ca profil de activitate, marcarea, remarcarea sau amenajarea potecilor de munte.

Florin știe să adune oamenii lângă el, și chiar să-i motiveze pentru a particpia ca voluntari în proiectele pe care le inițiază. Vrei să știi care este rețeta succesului? Ai răspunsul în interviu.

Florin are și amărăciunea faptului că multe dintre potecile amenajate de el, au fost distruse,unele dintre ele în mai puțin de câteva luni. După părerea lui avem un vid legislativ: Noțiunea de potecă nu este definită iar potecile strabat de cele mai multe ori multe tipuri de proprietăți private, composesorate, etc.

Pe parcursul proiectului de marcare la care am participat cu filmările, colegul nostru Virgil, a fost mușcat de un câine de stână. Acest incident a ridicat problema potecilor care străbat adesea terenuri private. Urmărește emisiunea și află ce ar trebui să știi despre prezența stânelor pe traseele montane și ce măsuri ar trebui să îți iei.

Și nu în ultimul rând, Florin este om de munte. Știe să cânte folk și să încălzească atmosfera. Dacă ești om de munte, musai să vezi emisiunea…

Florin Fratu

Dacă dorești să fii la curent cu proiectele organizate de Florin Fratu, sau chiar să participi ca voluntar, accesează pagina de facebook Florin și Prietenii sau grupul lui de facebook Florin si prietenii – voluntari în munți.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Slide Reclame animate Atelierul de imagini publicitate și marketing
online
Accesează pagina!

Ultima oră

00:02:55

Concurs pentru funcțiile de directori de școli

Concursul pentru directori este în plină desfășurare. Dintre cei 135 de candidați, 97 au promovat proba scrisă. În curând vor fi evaluați în cadrul un interviu de 60 de minute, de o comisie formată dintr-un inspector școlar, doi profesori din școala și un reprezentant al consiliului local.

Mai multe articole de acest fel

- Advertisement -spot_img
%d blogeri au apreciat: