marți, noiembrie 9, 2021

30 de metri cubi de material lemnos fără documente confiscat de polițiști și silvicultori

De citit!

30 de metri cubi de material lemnos fără documente confiscat de polițiști și silvicultori

Peste 30 de metri cubi de material lemnos fără documente legale, în valoare de peste 3500 de lei, confiscat de polițiști și silvicultori.

Având în vedere necesitatea prevenirii și combaterii delictelor silvice în județul Bistrița-Năsăud, Polițiștii din cadrul Serviciului de Ordine Publică, împreună cu cei ai secțiilor de poliție rurală și în colaborare cu specialiști ai Gărzii Forestiere Bistrița și silvicultori din cadrul ocoalelor silvice au continuat acțiunile pentru prevenirea și combaterea delictelor silvice în județul Bistrița-Năsăud.

În acest context, ieri, 7 septembrie, s-a acționat pe raza comunelor de pe Valea Țibleșului și Valea Someșului, pentru combaterea activităților ilicite în domeniile economice specifice exploatării, prelucrării și comercializării materialului lemnos, fiind controlate două depozite și 8 transporturi de material lemnos.

Pentru neregulile constatate au fost aplicate 2 sancțiuni contravenționale în valoarea de 12.000 lei, conform Legii 171/2010 și s-a dispus confiscarea a 31 de metri cubi de material lemnos, în valoare de 3.503 lei.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Slide Reclame animate Atelierul de imagini publicitate și marketing
online
Accesează pagina!

Ultima oră

Școli deschise fizic pentru o rată de infectare în localitate de sub 3 la mie.

Sorin Cîmpeanu, Ministrul Educației a propus luni ca școlile să fie deschise fizic dacă rata de infectare în localitate este sub 3 la mie. Astfel se va renunța la pragul de vaccinare de 60% a personalului din unitățile de învățământ respective.

Mai multe articole de acest fel

- Advertisement -spot_img
%d blogeri au apreciat: