marți, septembrie 7, 2021

Când femeile calcă pe bec

De citit!

Când femeile calcă pe bec

Alcoolul nu este apanajul exclusiv al bărbaților. Dar doamna chiar a făcut-o lată. Depistată la volan cu o alcoolemie de 1,32 la mie, ar putea băga mulți bărbați sub masă.

Ieri, 6 septembrie, în cadrul acțiunilor preventive efectuate în trafic, polițiștii din Beclean au oprit pentru control, pe Drumul Național 17D, între localitătile Chiuza și Piatra, un autoturism la volanul căruia se afla o femeie.

A fost identificată ca fiind în vârstă de 34 de ani, din Chiuza, iar în urma verificărilor efectuate, a reișit faptul că se află sub influența alcoolului. Valoare indicată de aparatul etilotest a fost de 1,32 mg/l alcool pur în aerul expirat și a fost condusă la spital pentru recoltarea de mostre biologice în vederea detrminării alcoolemiei.

Cercetările în cauză continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii prevăzută la articolul 336 din Codul Penal.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Slide Reclame animate Atelierul de imagini publicitate și marketing
online
Accesează pagina!

Ultima oră

Paul Sărmășan

În loc să se demoralizeze, Paul s-a reintegrat în câmpul muncii, după care a înființat un ONG cu scopul de a sprijini persoanele cu dizabilități. A avut diferite acțiuni de strângere de fonduri, de pe urma cărora, într-un mod transparent au beneficiat diferite persoane cu dizabilități.

Mai multe articole de acest fel

- Advertisement -spot_img
%d blogeri au apreciat: