miercuri, noiembrie 10, 2021

Peste 50 de metri cubi de material lemnos fără documente legale confiscati

De citit!

Peste 50 de metri cubi de material lemnos fără documente legale confiscati

Peste 50 de metri cubi de material lemnos fără documente legale, în valoare de aproape 6000 de lei, confiscat de polițiști și silvicultori.

Polițiștii din cadrul Serviciului de Ordine Publică, împreună cu cei ai secțiilor de poliție rurală și în colaborare cu lucrători din cadrul ocoalelor silvice au continuat acțiunile pentru prevenirea și combaterea delictelor silvice în județul Bistrița-Năsăud.

În acest context, la data de 3 septembrie a.c., s-a acționat pe raza comunelor de pe valea Bârgăului și valea Budacului, pentru combaterea activităților ilicite în domeniile economice specifice exploatării, prelucrării și comercializării materialului lemnos, fiind controlate un depozit și 10 transporturi de material lemnos.

Pentru neregulile constatate au fost aplicate 3 sancțiuni contravenționale în valoarea de15.000 lei,conform Legii 171/2010 și s-a dispus confiscarea a 56 de metri cubi de material lemnos, în valoare de 5.772 lei.

Între timp, ministrul mediului Tánczos Barna spune că nu are fonduri suficiente să apere pădurile protejate din Parcurile Naționale.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Slide Reclame animate Atelierul de imagini publicitate și marketing
online
Accesează pagina!

Ultima oră

Ansamblul PlaCello la Bistrița

Primăria Municipiului Bistrița împreună cu Centrul Cultural Municipal „George Coșbuc” vă invită în data de 20 noiembrie 2021, orele 21;00, la concertul susținut de ansamblul „Placello.” intrarea se face în baza certificatului digital covid-19.

Mai multe articole de acest fel

- Advertisement -spot_img
%d blogeri au apreciat: