miercuri, noiembrie 10, 2021

Minibursa locurilor de muncă organizată pe 17 septembrie 2021 de AJOFM BN

De citit!

Minibursa locurilor de muncă organizată pe 17 septembrie 2021 de AJOFM BN

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bistriţa – Năsăud va organiza în data de 17 septembrie 2021, începând cu ora 11.00, Minibursa Locurilor de Muncă.

Minibursa Locurilor de Muncă este organizată de către AJOFM Bistriţa – Năsăud la solicitarea unor agenţi economici din judeţ pentru meserii incluse în următoarele ramuri de activitate:

2932- fabricarea unor piese şi accesorii pentru autovehicule şi pentru motoare de autovehicule;

2931- fabricarea de echipamente electrice şi electronice pentru autovehicule şi pentru motoare de autovehicule;

1310- pregătirea fibrelor şi filarea fibrelor textile;

2221- fabricarea plăcilor, foliilor, tuburilor şi profilelor din material plastic;

Dintre meseriile ofertate la bursă, amintim: – analist cumpărări; – brand manager; – controlor calitate; – confecţioner tâmplărie din aluminiu şi PVC; – frezor universal; – gestionar depozit; – inginer producţie (dezvoltare produs); – inginer chimist; – inginer mecanic; – instalator; – inginer tehnic; – lăcătuş mecanic; – manipulant mărfuri; – mecanic întreţinere; – montator subansamble; – muncitor necalificat; – operator maşini CNC; – operator mase plastice; – reglor injecţie; – reglor la maşini de prelucrare mase plastice; – responsabil calitate; – responsabil mentenanţă; – reprezentant comercial; – sculer matriţer; – sudor; – strungar; – stivuitorist; – şef birou resurse umane; – şef de schimb;- tehnician calitate; – tehnician mentenanţă; – tehnician/instalator frigotehnist.

Scopul acestui eveniment este de a facilita întâlnirea cererii cu oferta de pe piața muncii din județul Bistriţa – Năsăud. Pe de o parte, vrem să ajutăm șomerii și persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă să-și găsească un job pe măsura pregătirii și experienței lor profesionale. Pe de altă parte, vrem să venim și în sprijinul agenților economici pentru a-și selecta și angaja resursele umane de care au nevoie. Estimăm că oferta angajatorilor va cuprinde aproximativ 250 de locuri de muncă vacante.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Slide Reclame animate Atelierul de imagini publicitate și marketing
online
Accesează pagina!

Ultima oră

00:02:55

Concurs pentru funcțiile de directori de școli

Concursul pentru directori este în plină desfășurare. Dintre cei 135 de candidați, 97 au promovat proba scrisă. În curând vor fi evaluați în cadrul un interviu de 60 de minute, de o comisie formată dintr-un inspector școlar, doi profesori din școala și un reprezentant al consiliului local.

Mai multe articole de acest fel

- Advertisement -spot_img
%d blogeri au apreciat: