duminică, noiembrie 14, 2021

Din categoria Idei stupide… Laser frate.

De citit!

Din categoria Idei stupide… Laser frate.

Ieri seară, 3 septembrie 2021, pe Heliportul Spitalului Județean de Urgență Bistrița s-a încheiat prima misiune de noapte cu succes.

Într-o postare pe pagina personală de facebook, Gabriel Lazany manager al Spitalului Județean de Urgență Bistrița-Năsăud a făcut apel la responsabilitate având în vedere că pilotul elicopterului a fost deranjat cu raze laser în timpul procedurii de aterizare.

,,În procedura de apropiere și aterizare, pilotul a semnalat apariția unor raze laser îndreptate spre elicopter. Deoarece acestea pot provoca orbirea pilotului și apariția unor evenimente neplăcute, FACEM APEL LA RESPONSABILITATE și vă rugăm să nu mai îndreptați raze laser către elicopter în timpul zborului.” – Gabriel Lazany.

Greu de spus dacă avem de-a face cu inconștiență.Totuși ideea de a da cu laser în ochii unui pilot de elicopter care execută manevre nocturne de aterizare este cel puțin stupidă.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Slide Reclame animate Atelierul de imagini publicitate și marketing
online
Accesează pagina!

Ultima oră

00:00:52

ACS Transilvania Bistrița a pierdut în deplasare

ACS Transilvania Bistrița a pierdut în deplasare, primul meci din play off-ul ligii elitelor, cu Poli Timișoara. Etapa a doua va avea loc tot în orașul de pe Bega. Bistrițenii se vor afla față în față cu bănățenii de la Ripensia.

Mai multe articole de acest fel

- Advertisement -spot_img
%d blogeri au apreciat: