miercuri, noiembrie 10, 2021

Organizația Județeană ALDE Bistrița-Năsăud susține primarul din Telciu pentru experiență, competență, corectitudinea și bun simț

De citit!

Organizația Județeană ALDE Bistrița-Năsăud susține primarul din Telciu pentru experiență, competență, corectitudinea și bun simț

      Am asistat cu regret la avalansa de evenimente care au bulversat comunitatea din Telciu, acuzatii neprobate, multa dezbinare si dezinformare alimentata in mare majoritate de frustrati politic si asa numitii reprezentanti ai Diaspora Europeana care s-au implicat si intretin acest conflict. 

Urmare a acestor evenimente adresez intrebarea retorica daca, in comunitatile tarilor din care au venit domniile lor, tot ce inseamna consum de resurse si utilitati sunt suportate financiar de catre cetateni si daca acele comunitati respecta legile?

   Organizatia Judeteana ALDE Bistrita-Nasaud sustine primarul ALDE pentru experienta, competenta, corectitudinea si bunul simt de care a dat dovada in toata aceasta grea perioada impreuna cu consilierii locali ai comunei Telciu.

    Domnul primar Sever Muresan a confirmat in cele 5 mandate, care i-au fost incredintate de comunitatea din Telciu, prin implicarea in atragerea de resurese locale si fonduri europene pentru realizarea investitilor utile care aduc progres si confort cetatenilor din comunitate in toate domeniile.

     In calitate de presedinte  ALDE si neimplicat emotional, sugerez locuitorilor comunitatii sa chibzuiasca bine deciziile, intrucat, in urma iesirii comunei din ADI apa canal, poate aduce mari probleme financiare obstei indiferent de conducerea care va gestiona administrativ urmatorii ani comuna Telciu.

   Solicit public domnului prefect Stelian Dolha sa medieze impartial si neimplicat politic acest conflict pentru bunastarea locuitorilor comunei Telciu.

Biroul Politic Judetean  ALDE Bistrita-Nasaud

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Slide Reclame animate Atelierul de imagini publicitate și marketing
online
Accesează pagina!

Ultima oră

00:02:55

Concurs pentru funcțiile de directori de școli

Concursul pentru directori este în plină desfășurare. Dintre cei 135 de candidați, 97 au promovat proba scrisă. În curând vor fi evaluați în cadrul un interviu de 60 de minute, de o comisie formată dintr-un inspector școlar, doi profesori din școala și un reprezentant al consiliului local.

Mai multe articole de acest fel

- Advertisement -spot_img
%d blogeri au apreciat: