marți, noiembrie 9, 2021

Sidor Costinași

De citit!

Sidor Costinași

Sidor Costinași a condus Organizația Națională Cercetașii României, Filiala Oskar Skrabel Bistrița timp de aproape 20 de ani. În acest timp a ghidat mii de copii să învețe responsabilitatea, asumarea, sau cum să-și ghideze emoțiile.

Cercetașii bistrițeni, imagine de arhivă

A fost președintele organizației din 2002 pînă în aprilie 2021, când s-a retras pentru a putea continua cu un proiect personal. Sidor se ocupă în prezent de organizarea de tabere de dezvoltare personală pentru adolescenți.

Emisiunea Omul de lângă tine cu Sidor Costinași

Organizația cercetașilor își propune să completeze educația copiilor cu partea pe care sistemul școlar nu o acoperă. Copiii vor învăța cum să-și asume faptele, cum să accepte greșelile, cum să colaboreze în echipă, dar și echilibrul emoțional.

Organizația se bazează pe voluntariat, foarte mulți copii care au trecut prin ,,cercetășie” implicându-se ca și adulți, la rândul lor, ca și voluntari.

Sidor Costinași cu soția și fetița
- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Slide Reclame animate Atelierul de imagini publicitate și marketing
online
Accesează pagina!

Ultima oră

Școli deschise fizic pentru o rată de infectare în localitate de sub 3 la mie.

Sorin Cîmpeanu, Ministrul Educației a propus luni ca școlile să fie deschise fizic dacă rata de infectare în localitate este sub 3 la mie. Astfel se va renunța la pragul de vaccinare de 60% a personalului din unitățile de învățământ respective.

Mai multe articole de acest fel

- Advertisement -spot_img
%d blogeri au apreciat: