marți, august 31, 2021

Seria de accidente cauzate de persoane fără permis continuă

De citit!

Seria de accidente cauzate de persoane fără permis continuă

În noaptea de 29/30 august a.c., în Budești, a avut loc un accident rutier soldat cu avarii, iar conducătorul auto a plecat de la fața locului. Din primele verificări a reieșit faptul că șoferul unui autoturism înmatriculat în Austria a acroșat un parapet de pe marginea pe Drumului Județean 151.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii Secției 3 Poliției Rurală Lechința au identificat un bărbat de 31 de ani, din Tureac, bănuit că s-ar fi aflat la volanul autoturismului în momentul producerii accidentului. În urma verificărilor, a reieșit că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În cursul zilei de ieri, bărbatul s-a prezentat la sediul Postului de Poliție Budești, unde a recunoscut că el a condus autoturismul. Polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Lechința s-au sesizat din oficiu și au întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis

Articolul precedentSidor Costinași
- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Slide Reclame animate Atelierul de imagini publicitate și marketing
online
Accesează pagina!

Ultima oră

Seria de accidente cauzate de persoane fără permis continuă

În noaptea de 29/30 august a.c., în Budești, a avut loc un accident rutier soldat cu avarii, iar conducătorul auto a plecat de la fața locului.

Mai multe articole de acest fel

- Advertisement -spot_img
%d blogeri au apreciat: