marți, noiembrie 9, 2021

Fără permis. Pericolul inconștienței.

De citit!

Fără permis. Pericolul inconștienței.

Polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Petru Rareș au fost sesizați la data de 28 august a.c., în jurul orele 13.30, despre producerea unui eveniment rutier în Căianu Mare.

Un bărbat de 30 de ani a sesizat faptul că autoturismul său parcat în vecinătatea Drumului Comunal 37B din Căianu Mare, a fost acroșat de semiremorca unui tractor, conducătorul atelajului continuându-și deplasarea.

Polițiștii au identificat conducătorul tractorului, un bărbat de 62 de ani din Căianu Mare. În urma testării cu aparatul alcooltest, s-a stabilit că șoferul are o alcoolemie de 0.87 mg/L alcool pur în aerul expirat. Totodată polițiștii au stabilit că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Șoferul a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii desfășoară în continuare activități în cadrul unui dosar de cercetare penală, în vederea documentării faptelo

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Slide Reclame animate Atelierul de imagini publicitate și marketing
online
Accesează pagina!

Ultima oră

00:02:55

Concurs pentru funcțiile de directori de școli

Concursul pentru directori este în plină desfășurare. Dintre cei 135 de candidați, 97 au promovat proba scrisă. În curând vor fi evaluați în cadrul un interviu de 60 de minute, de o comisie formată dintr-un inspector școlar, doi profesori din școala și un reprezentant al consiliului local.

Mai multe articole de acest fel

- Advertisement -spot_img
%d blogeri au apreciat: