marți, noiembrie 16, 2021

Zonă specială de siguranță publică la Telciu

De citit!

Zonă specială de siguranță publică la Telciu

Începând de astăzi, 26 august, pentru protejarea populației și menținerea unui climat de ordine publică, în localitatea Telciu a fost instituită zona specială de siguranță publică – transmite într-un comunicat de presă Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița Năsăud.

Măsura vine ca urmare a tensiunilor generate de nemulțumirile telcenilor cu privire la felul în care este gestionată rețeaua de apă de către Aquabis.

,,Având în vedere starea conflictuală generată de nemulțumirile cetățenilor din localitatea Telciu în legătură cu societatea de distribuție a apei, în localitatea Telciu a fost constituită o zonă specială de siguranță publică, fiind dispuse măsuri suplimentare pentru asigurarea ordinii și liniștii publice.

Astfel, în următoarele 7 zile, pentru prevenirea apariției unor evenimente care pot tulbura liniștea și siguranța publică, alături de polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud, în zonă acționează și polițiști din cadrul Serviciilor de Ordine Publică, Acțiuni Speciale și jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Bistrița-Năsăud și Grupării de Jandarmi Mobile Târgu-Mureș.

Prezența forțelor de ordine în zonă au drept scop protejarea populației, menținerea unui climat de ordine și siguranță publică și prevenirea unor incidente, a blocării căilor de acces și a unor accidente rutiere.”

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Slide Reclame animate Atelierul de imagini publicitate și marketing
online
Accesează pagina!

Ultima oră

00:00:52

ACS Transilvania Bistrița a pierdut în deplasare

ACS Transilvania Bistrița a pierdut în deplasare, primul meci din play off-ul ligii elitelor, cu Poli Timișoara. Etapa a doua va avea loc tot în orașul de pe Bega. Bistrițenii se vor afla față în față cu bănățenii de la Ripensia.

Mai multe articole de acest fel

- Advertisement -spot_img
%d blogeri au apreciat: