marți, noiembrie 16, 2021

Angelo Bude

De citit!

Angelo Bude

Angelo Bude este omul de lângă tine care organizează în acest final de săptămână (26-28 august 2021) Cupa de downhill ,,Flow Ride 6 ”.

Ca orice competiție organizată de entuziaști, Flow Ride are nevoie de voluntari pentru a arbitra traseul. Orice persoană doritoare poate fi arbitru. Se va face un instructaj în acest sens. Arbitrarea implică 8 ore de stat în pădure, la poziția stabilită, pentru a semnaliza eventuale accidentări sau blocaje pe traseu. Doritorii pot lua legătura prin mesagerie pe pagina de facebook a evenimentului Flow Ride 6. sau pe pagina de facebook a CLubului Rodo.

Angelo a absolvit facultatea de Educație Fizică și Sport din Bistrița și este implicat activ în organizarea de competiții în orașul nostru.

A făcut nenumărate cereri și presiuni către administrația locală, pentru a realiza traseurile de bicicletă de pe dealul Cocoș. Speră să aducă competiții de bike naționale, la noi la Bistrița începând cu anul 2022.

Angelo are un impact asupra comunității din Bistrița prin organizarea de competiții de downhill precum și o contribuție la realizarea Bike Park – Cocoș.

Și pentru că am evocat în emisiune momentul Flow Ride 2011, vă las aici o fotografie ca să înțelegem avantajul Bike Park Cocoș.

Imagini de arhivă, Flowride 2011

Te invit să îl cunoști pe Angelo…

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Slide Reclame animate Atelierul de imagini publicitate și marketing
online
Accesează pagina!

Ultima oră

00:00:52

ACS Transilvania Bistrița a pierdut în deplasare

ACS Transilvania Bistrița a pierdut în deplasare, primul meci din play off-ul ligii elitelor, cu Poli Timișoara. Etapa a doua va avea loc tot în orașul de pe Bega. Bistrițenii se vor afla față în față cu bănățenii de la Ripensia.

Mai multe articole de acest fel

- Advertisement -spot_img
%d blogeri au apreciat: