joi, noiembrie 11, 2021

Bistrița Verde, încă mai este timp!

De citit!

Bistrița Verde, încă mai este timp!

Primăria municipiului Bistrița aduce în atenția comunității, Concursul „Bistriţa verde” care se desfăşoară în perioada iunie – septembrie 2021.

Pentru premiere sunt alocate sume de bani în valoare de 2.700 lei din bugetul local al municipiului Bistriţa, după cum urmează: premiul I – 500 lei, premiul II – 250 lei, premiul III -150 lei.

Premierea câştigătorilor concursului „Bistriţa verde” se va face în luna septembrie. Votul cetatenilor reprezinta 25 % din valoarea punctajului final, iar punctajul comisiei de evaluare reprezinta 75% din acesta.

Interviu cu Aurora Moldovan, administrator de asociație de locatari.

Cererile e participare, condițiile și alte detalii se găsesc la adresa https://www.primariabistrita.ro/primaria/protectia-mediului/bistrita-verde/

Persoanele și asociațiile de proprietari interesate, trebuie să transmită formularul de înscriere la adresa:  bistritaverde@gmail.com, sau să îl completeze la sediul primăriei din strada Gh. Sincai, nr. 2 – Centrul de Relații Publice, până în 31 august 2021.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Slide Reclame animate Atelierul de imagini publicitate și marketing
online
Accesează pagina!

Ultima oră

Gloria, o nouă înfrângere

Gloria a pierdut cu 2-1 la Ungheni, asta după ce a condus cu 1-0, printr-un gol marcat de Curtuiuș. Partida s-a desfășurat în cadrul etapei a 11-a din Liga a 3-a.

Mai multe articole de acest fel

- Advertisement -spot_img
%d blogeri au apreciat: