marți, noiembrie 9, 2021

Atelier de incluziune socială

De citit!

Atelier de incluziune socială

Vineri – 20 August, cu ora de începere 17:30, la Turnul Dogarilor, în cadrul evenimentului „Povestea vinului din pasajele Bistriței” are loc „Atelierul de Accesibilitate” organizat de echipa Inclusive Access și Asociația Alfabetul Scripor.

„Atelierul de accesibilitate” este o campanie de informare, conștientizare și sprijinire în respectarea dreptului fundamental la accesibilitate. Atelier practic și interactiv de informare, promovare a accesibilității și de schimbare a mentalităților asupra persoanelor cu dizabilități și al accesibilității, creat și susținut de întreprinderea sociala Inclusive Access

În cadrul atelierului veți avea ocazia să aflați informații legate de accesibilitate și accesibilizare, despre provocările de care se lovesc persoanele cu dizabilități și cum se pot rezolva. Veți avea ocazia să experimentați parte din provocările lor zilnice pentru a înțelege cât de normală este accesibilitatea și cât de gravă este lipsa ei.

Vor fi invitați din diverse sfere de activitate; parteneri, reprezentanți din diferite asociații și instituții, specialiști, experți, oameni care pot produce schimbări pozitive și persoane cu dizabilități pe care veți avea ocazia să le cunoașteți personal și să interacționați.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Slide Reclame animate Atelierul de imagini publicitate și marketing
online
Accesează pagina!

Ultima oră

Școli deschise fizic pentru o rată de infectare în localitate de sub 3 la mie.

Sorin Cîmpeanu, Ministrul Educației a propus luni ca școlile să fie deschise fizic dacă rata de infectare în localitate este sub 3 la mie. Astfel se va renunța la pragul de vaccinare de 60% a personalului din unitățile de învățământ respective.

Mai multe articole de acest fel

- Advertisement -spot_img
%d blogeri au apreciat: