miercuri, noiembrie 10, 2021

Fără carnet, sub influența alcoolului și a minciunii.

De citit!

Fără carnet, sub influența alcoolului și a minciunii.

La data de 15 august 2021, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sângeroz-Băi au depistat un bărbat din Telciu, în timp ce conducea un autoturism prin localitatea Cormaia.

Fiindu-i solicitate documentele personale, șoferul a relatat faptul că nu le are asupra sa, oferind datele de identificare. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că datele oferite de șofer corespund unei alte persoane, un bărbat de 39 de ani din Telciu, care nu corespunde din punct de vedere fizionomic cu șoferul.

Conducătorul autoturismului a fost identificat în persoana unui bărbat de 42 de ani din Telciu, care totodată s-a stabilit faptul că nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În urma testării cu aparatul etilotest a șoferului, s-a constatat că acesta se află sub influența băuturilor alcoolice, rezultând o valoare de 0,77 mg./L alcool pur în aerul expirat. Bărbatului i-au fost prelevate la spital două mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sângeorz-Băi cu privire la infracțiunile de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau altor substanțe, conducerea unui vehicul fără a deține permis de conducere și falsul privind identitatea, urmând documentarea faptelor.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Slide Reclame animate Atelierul de imagini publicitate și marketing
online
Accesează pagina!

Ultima oră

00:01:09

Celulă nouă de depozitare a gunoiului la Tărpiu

O nouă celulă pentru depozitarea gunoiului a fost construită la centrul de management integrat al deșeurilor de la Tărpiu. Investiția ajunge la aproximativ 6,4 milioane de lei, fara TVA.

Mai multe articole de acest fel

- Advertisement -spot_img
%d blogeri au apreciat: