miercuri, noiembrie 10, 2021

Inconștiența umblă liberă pe șoselele județului

De citit!

Inconștiența umblă liberă pe șoselele județului

Avea permis de conducere din Irlanda…doar că falsificat.

Este înspăimântător numărul persoanelor care conduc fără permis de conducere. Avem cea mai mare rată de accidente din Europa pe șosele, cele mai rele șosele și mulți conducători fără permis.

Un alt fenomen este împrumutul mașinii către persoane care nu dețin permis, și care este de asemenea infracțiune.

Și nu în ultimul rând învațatul șoferiei prin parcările complexelor comerciale.

În dimineața de ieri, 11 august, la intersecția Drumului Național 17D cu cel Județean 172B, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud au oprit pentru control un autoturism, iar la volanul acestuia a fost identificat un bărbat de 30 de ani, din Rebra.

Conducătorul auto a prezentat pentru control documentele autoturismului şi permisul de conducere, eliberat de autoritățile din Irlanda. Din verificările efectuate, polițiștii au constatat faptul că documentul nu conține elementele de siguranță specifice unui astfel de document, existând suspiciuni cu privire la autenticitatea acestuia.

Permisul a fost ridicat în vedere continuării cercetărilor, în cadrul unui dosar penal întocmit pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere, fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Slide Reclame animate Atelierul de imagini publicitate și marketing
online
Accesează pagina!

Ultima oră

00:02:55

Concurs pentru funcțiile de directori de școli

Concursul pentru directori este în plină desfășurare. Dintre cei 135 de candidați, 97 au promovat proba scrisă. În curând vor fi evaluați în cadrul un interviu de 60 de minute, de o comisie formată dintr-un inspector școlar, doi profesori din școala și un reprezentant al consiliului local.

Mai multe articole de acest fel

- Advertisement -spot_img
%d blogeri au apreciat: