luni, noiembrie 8, 2021

Privare de libertate la Ocnița

De citit!

Privare de libertate la Ocnița

În seara de 5 august, trei bărbați de 46, 43 și 21 de ani din Pinticu, au pătruns fără drept în locuința unei tinere de 21 de ani din Ocnița.

Primul dintre bărbați ar fi lovit-o cu palma în zona feței pe tânără, apoi cei trei ar fi luat pe fiul acesteia, un minor în vârstă de un an și l-ar fi transportat la domiciliul bărbatului de 46 de ani din Pinticu.

Fiind sesizați despre cele întâmplate, polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Bistrița s-au sesizat din oficiu pentru comiterea infracțiunilor de lipsire de libertate, lovirea sau alte violențe și violarea de domiciliu, fiind întocmit un dosar penal.

Polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița au identificat și depistat cei trei bărbați și au dispus luarea măsurii preventive a reținerii pentru o durată de 24 de ore față aceștia, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă a Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

În cursul zilei de astăzi, cele trei persoane bănuite de comiterea faptelor de lipsire de libertate în mod ilegal, lovirea sau alte violențe și violarea de domiciliu, urmează să fie prezentate procurorului Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița cu propunerea de luare a unei măsuri preventive, cercetările continuând în vederea documentării faptei și stabilirii participației penale.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Slide Reclame animate Atelierul de imagini publicitate și marketing
online
Accesează pagina!

Ultima oră

Școli deschise fizic pentru o rată de infectare în localitate de sub 3 la mie.

Sorin Cîmpeanu, Ministrul Educației a propus luni ca școlile să fie deschise fizic dacă rata de infectare în localitate este sub 3 la mie. Astfel se va renunța la pragul de vaccinare de 60% a personalului din unitățile de învățământ respective.

Mai multe articole de acest fel

- Advertisement -spot_img
%d blogeri au apreciat: