luni, august 23, 2021

Atac PSD la coaliția de guvernare ,,Cine e penal se adună”

De citit!

Atac PSD la coaliția de guvernare ,,Cine e penal se adună”

Într-un comunicat sosit pe adresa redacției, Biroul de presă PSD Bistriţa-Năsăud transmite:

„Cine e penal, se-adună!” – acesta este noul slogan al guvernării. După ce Cîțu însuși a devenit penal, conform definiției lui Iohannis, fiind anhcetat de DNA, acum îi primește cu mare drag în echipa sa pe toți penalii din PNL. În ianuarie enunța principiul fără penali în funcții publice, iar acum îi urează bun venit în #echipa câștigătoare președintelui „penal” al PNL Teleorman, Eugen Pârvulescu, împotriva căruia DNA a început urmărirea penală în urmă cu două săptămâni.

La fel, șeful PNL Galați, interceptat de DNA când făcea trafic de influență la Ministerul Transporturilor a intrat în #echipacâștigătoare!

Bineînțeles, și Orban are penalii săi, la loc de cinste fiind tademul Alexe-Chirică de la Iași, ambii anchetați de DNA în mai multe dosare.  

Conform definiției lui Iohannis, Cîţu a devenit „penal”, în urmă cu o săptămână, după ce DNA a înregistrat plângerea depusă numele lui, de o organizaţie a societăţii civile, în „scandalul Cîțugate” după ce s-a dovedit în spaţiul public că premierul și-a folosit funcția de demnitate publică pentru a determina angajații Guvernului să lucreze în folosul lui, în campania electorală pentru obținerea funcție de președinte PNL.

Penalii lui Orban sunt răi, însă penalii lui Cîțu sunt buni. PNL i-a suspendat pe penalii lui Orban, dar îi salută cu bucurie pe penalii lui Cîțu.

Penalii lui Cîțu sunt buni inclusiv pentru USR-Plus. Dacă în cazul lui Alexe și Chirică, USR-Plus a cerut vehement suspendarea lor din PNL, acum par că se simt bine să stea la masă cu penalul lui Cîțu de la Teleorman, Eugen Pârvulescu. Niciunul dintre liderii USR-Plus nu i-a cerut premierului să se delimiteze de acesta!

Penalii lui Cîțu sunt buni chiar și pentru Klaus Iohannis care în trecut înfiera prezența „penalilor” în partide, dar acum nu pare deloc deranjat de prezența unui penal în #echipacâștigătoare a premierului său!

Și liderii USR-Plus, cei care au lansat sloganul ,,fără penali în funcții publice” s-au lepădat de propriile convingeri după ce au ajuns la putere. Sunt conduși de lideri cu dosar la DNA, precum Dan Barna și au primari aflați în vizorul procurorilor, cum este primarul Bacăului, Lucian Viziteu, acuzat de săvârșirea unor infracțiuni prevăzute de legea pentru prevenirea decoperirea și sancționarea faptelor de corupție.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Slide Reclame animate Atelierul de imagini publicitate și marketing
online
Accesează pagina!

Ultima oră

00:02:25

Atelier de incluziune socială, sau cum privim persoanele cu dizabilități

În cadrul evenimentului Povestea Vinului care se desfășoară în acest sfârșit de săptămână în zona Turnul Dogarilor, are loc și un atelier de incluziune socială. Inițiatorii își propun să transmită un semnal cu referire la greutățile de care se lovesc zilnic persoanele cu handicap.

Mai multe articole de acest fel

- Advertisement -spot_img
%d blogeri au apreciat: