vineri, noiembrie 12, 2021

Deșeuri sosite în Cernavodă

De citit!

Deșeuri sosite în Cernavodă

O barjă sosită în Cernavodă, din direcția Serbia avea declarată încărcătură de fier vechi dar a fost depistată cu multe alte tipuri de deșeuri la bord.

,,Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, în cooperare cu lucrători vamali,  comisari din cadrul Gărzii Naționale de Mediu si Căpitănia Cernavodă, au depistat într-un transport pe fluviul Dunărea o barjă încărcată cu peste 1.050 tone deşeuri din fier, sosite în portul Cernavodă, care urmau să fie importate în România, din Serbia, fără respectarea prevederilor legale. ” transmite Poliția de Frontieră.

La control, s-au găsit tipuri de deșeuri a căror proveniență nu poate fi stabilită, unele chiar periculoase – componente din vehicule scoase din uz, care conțin uleiuri, emulsii și alte substanțe periculoase, deșeuri de echipamente electrice și electronice (DEEE-uri), deșeuri de ambalaje din plastic, lemn, carton, materiale textile și rafie, vopsea, ebonita, anvelope din cauciuc, etc.

Deșuri de plastic și emulsii amestecate cu fier vechi
Deșeuri de plastic și diverse emulsii printre deșeurile de fier vechi

Comisarii Gărzii de Mediu au interzis tranzitul navei și au dispus returnarea deșeurilor în țara de origine.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Slide Reclame animate Atelierul de imagini publicitate și marketing
online
Accesează pagina!

Ultima oră

00:04:59

Și la câmpie se asfaltează

Joi 11 noiembrie 2021, s-a semnat contractul pentru lucrările de modernizare a drumurilor județene din partea de câmpie din județul Bistrița-Năsăud.

Mai multe articole de acest fel

- Advertisement -spot_img
%d blogeri au apreciat: