marți, noiembrie 16, 2021

Consilierul local Nicolae Pavelean vine cu soluții pe termen scurt pentru traficul bistrițean

De citit!

Consilierul local Nicolae Pavelean vine cu soluții pe termen scurt pentru traficul bistrițean

Consilierul local Nicolae Pavelean, propune în ședința din Cosiliul Local două soluții pe termen scurt pentru descongestionarea traficului din Bistrița.

Anunțul a fost făcut pe pagina personală de facebook Nicolae Pavelean, unde consilierul cere de altfel și opinia cetățenilor.

,,Sunt de acord cu faptul că un nou Plan de Mobilitate Urbană ne va putea da soluțiile cele mai bune pentru fluidizarea circulației pe termen mediu și lung. Până atunci însă, avem nevoie de câteva soluții pe termen scurt care să descongestioneze traficul în creștere din Municipiul Bistrița.

În ședința Consiliului Local din 29 iulie am venit cu două propuneri punctuale care ar putea ajuta la fluidizarea traficului din oraș pe termen scurt:

1.Vinerea Verde care implică gratuitatea pe mijloacele de transport în comun în zilele de vineri și încuraja folosirea acestuia ca alternativă la mașini. Este o metodă implementată cu succes la Cluj-Napoca.

2. Distanțarea trecerilor de pietoni de sensurile giratorii, care ajung să fie blocate de multe ori.Are sens să testăm și la Bistrița un program tip Vinerea Verde? Ar ajuta distanțarea trecerilor de pietoni de sensurile giratorii?”

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Slide Reclame animate Atelierul de imagini publicitate și marketing
online
Accesează pagina!

Ultima oră

Bistrița Folk

Ediția a XIX-a a Festivalului BISTRIȚA FOLK se va desfășura în perioada 3 – 4 noiembrie pe scena Palatului Culturii din Bistrița, cu recitaluri ale unora dintre cele mai importante nume ale acestui gen muzical de la noi.

Mai multe articole de acest fel

- Advertisement -spot_img
%d blogeri au apreciat: