duminică, noiembrie 14, 2021

Cartea electronică de identitate în premieră la Cluj-Napoca

De citit!

Cartea electronică de identitate în premieră la Cluj-Napoca

Începând cu 2 august, la Cluj-Napoca se va emite în premieră Cartea electronică de identitate. Costul noului document este de 14 euro, și se estimează că în acest an vor fi emise aproximativ 5.000 de cărți electronice de identitate.

Conform termenlor stabilite de Regulamentul UE. până in august 2031, vor fi înlocuite toate cărțile de identitate vechi, aflate în circuit.

Cartea electronică de identitate conține elemente de siguranță noi și preia o parte din funcționalitățile cardului de sănătate.

CEI (cartea electronică de identitate) permite cetățenilor să se identifice, să călătoreascăîn spațiul UE și în statele care permit călătorii în baza acestui act de identitate, permite să autentificarea în sistemul Casei naționale de asigurări de Sănătate și într-un viitor foarte apropiat în interfețele administrației publice locale sau centrale oriunde te-ai afla pe acest glob.


Cei care vor opta pentru cartea de identitate simplă vor putea să călătotească în baza pașaportului electronic.

SourceHotnews
- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Slide Reclame animate Atelierul de imagini publicitate și marketing
online
Accesează pagina!

Ultima oră

00:00:52

ACS Transilvania Bistrița a pierdut în deplasare

ACS Transilvania Bistrița a pierdut în deplasare, primul meci din play off-ul ligii elitelor, cu Poli Timișoara. Etapa a doua va avea loc tot în orașul de pe Bega. Bistrițenii se vor afla față în față cu bănățenii de la Ripensia.

Mai multe articole de acest fel

- Advertisement -spot_img
%d blogeri au apreciat: