miercuri, noiembrie 10, 2021

Atenție! Încredințarea autoturismului cuiva care nu deține permis este infracțiune

De citit!

Atenție! Încredințarea autoturismului cuiva care nu deține permis este infracțiune

Inconștiență sau necunoașterea legislației rutiere?

I-a împrumutat mașina unei tinere de 20 de ani fără permis, iar acum este cercetat penal.

La data de 31 iulie a.c., polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bârgăului au oprit în trafic un autoturism condus de o tânără de 20 ani din Orosfaia, în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Județean 172D prin Dorolea.

În urma verificărilor polițiștii au constatat faptul că șoferița nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Totodată, a reieșit faptul că un tânăr de 20 ani, din Livezile, i-ar fi încredințat acesteia autoturismul pentru a-l conduce, deși ar fi știut că aceasta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Polițiștii au întocmit un dosar de cercetare penală privind infracțiunile de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și încredințarea vehiculului unei persoane despre care se știe că nu deține permis de conducere.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Slide Reclame animate Atelierul de imagini publicitate și marketing
online
Accesează pagina!

Ultima oră

00:02:55

Concurs pentru funcțiile de directori de școli

Concursul pentru directori este în plină desfășurare. Dintre cei 135 de candidați, 97 au promovat proba scrisă. În curând vor fi evaluați în cadrul un interviu de 60 de minute, de o comisie formată dintr-un inspector școlar, doi profesori din școala și un reprezentant al consiliului local.

Mai multe articole de acest fel

- Advertisement -spot_img
%d blogeri au apreciat: