miercuri, noiembrie 10, 2021

Năsăudeanca Diana Ciuta, noua ,,achiziție” a Jandarmeriei din Bistrița-Năsăud

De citit!

Năsăudeanca Diana Ciuta, noua ,,achiziție” a Jandarmeriei din Bistrița-Năsăud

Vineri, 30 iulie a.c., un număr de 50 de subofițeri din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Bistrița-Năsăud care au îndeplinit stagiul minim în grad și condițiile prevăzute de Legea nr. 80/1995 privind statutul cadrelor militare cu modificările și completările ulterioare, au fost avansați în gradul următor.
Momentul avansării a avut loc în cadru festiv, la revista de front a unităţii. 
Inspectorul şef al inspectoratului, col. Florin Furnea, a înmânat noile grade cadrelor avansate, le-a mulţumit tuturor pentru activitatea desfășurată, le-a transmis cele mai frumoase gânduri și îndemnul de a sluji în continuare, cu devotament, patria.
În cadru festiv a avut loc și prezentarea noului ofițer încadrat în Inspectoratul de Jandarmi Județean Bistrița-Năsăud, ca urmare a absolvirii cursurilor Academiei de Poliție „Al. Ioan Cuza” București.
Slt. Ciuta Diana își va desfășura activitatea la Detașamentul 1 Jandarmi Mobil Bistrița și pe această cale îi urăm mult succes în activitate!

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Slide Reclame animate Atelierul de imagini publicitate și marketing
online
Accesează pagina!

Ultima oră

Gloria, o nouă înfrângere

Gloria a pierdut cu 2-1 la Ungheni, asta după ce a condus cu 1-0, printr-un gol marcat de Curtuiuș. Partida s-a desfășurat în cadrul etapei a 11-a din Liga a 3-a.

Mai multe articole de acest fel

- Advertisement -spot_img
%d blogeri au apreciat: