joi, august 19, 2021

Sticlele de plastic sunt bune pentru orice…Dar nu pentru benzină

De citit!

Sticlele de plastic sunt bune pentru orice…Dar nu pentru benzină

Comunicat de la Inspectoratul Pentru Situații De Urgență Bistrița.

Miercuri, 28 iulie 2021, în orașul Năsăud, la inițiativa OMV Petrom Marketing SRL în parteneriat cu Inspectoratul pentru Situații de Urgență Bistrița al Județului Bistrița – Năsăud prin Inspecția de Prevenire și Secția de Pompieri Năsăud, a avut loc o acțiune comună.

Activiatea s-a desfășurat în incinta benzinăriei Petrom din orașul Năsăud, ca urmare a faptului că în stațiile de distribuție a carburanților se comercializează combustibili în recipiente din plastic contrar prevederilor legale.

Prin această acține s-a urmarit conștientizarea persoanelor asupra riscului la care se supun atunci cand folosesc recipiente de plastic pentru alimentarea de carburant, și a faptului că siguranța lor este mai presus de orice.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Slide Reclame animate Atelierul de imagini publicitate și marketing
online
Accesează pagina!

Ultima oră

00:19:33

ACS Transilvania Bistrița, interviu cu prof. Horațiu Pârțiu

Asociatia Clubul Sportiv TRANSILVANIA Bistrița este un club care promovează educația prin sport. Argumentele principale aduse pentru înfiinţarea acestui club au fost de natură istorică, socială şi sportivă. Bistrița are tradiție în selectarea, creșterea și formarea de fotbaliști și necesită o schimbare de mentalitate, de generații deschise pentru tot ceea ce este nou pe piața națională și internațională, oameni bine instruiți, pregătiți cu metode și principii morale. Interviu cu Horațiu Pârțiu.

Mai multe articole de acest fel

- Advertisement -spot_img
%d blogeri au apreciat: