joi, noiembrie 11, 2021

Maria Blaga iese din culisele…prizonieratului temporal

De citit!

Maria Blaga iese din culisele…prizonieratului temporal

În culisele timpului se întrezăresc tot mai puțini oameni care își mai doresc să petreacă!
Oare de ce?
S-au pierdut lucrurile bune , acest virus ne-a depărtat unii de alții... S-a vrut așa?
Posibil că da!
Istoria se repetă atunci când lucrurile frumoase se precipită ,există o barieră ce pune punct acestei expansiuni .De fapt asta se întâmplă în mai toate domeniile.Să zicem ca în economie au fost câțiva ani buni după care a fost o paralizie în masa blocand economia si sistemul .Nu putem concepe ca atunci când merg mai bine lucrurile să fim opriți din elan .Cu siguranță că totul se face cu acordul celor ce dețin această putere .Poate că unele lucruri nu le vom înțelege niciodată dar s-a înmulțit ura dintre noi ,aceasta fiind cea mai gravă cu care ne facem rau singuri prin otravavirea cu siguranță a lumii în care trăim. 
Dacă Isus Hristos nefiind vinovat a suferit, lumea fiind nedreaptă pe atunci cum se întâmplă și în zilele noastre ,cu atât mai mult noi suntem meniți să suferim prin ceea ce intreprindem .
Cel mai rău este de cei ce cunosc poruncile Lui Dumnezeu și devin potrivnici acestora!
Se observă distanțarea dintre oameni , actul cultural fiind pronuntat departat de tiparul sau, nemaifiind de multa vreme  același .S-au pierdut valorile ce-au stat la baza realizării atător lucruri frumoase ,ele trebuind sa fie păstrate cu sfintenie întrucât au amprentat de-a lungul anilor istoria culturală a Poporului Român ,ani gloriosi, încununați de numeroase izbanzi și succese. 
Dacă vom trăi în deznădejde vom cădea pradă ei, asa ca haideți sa ne unim și să pășim din nou pe drumul cel drept ,sa scriem plini de entuziasm istorie acolo unde lucrurile bune se înfăptuiesc!
Cultura unui popor nu moare ,ea trebuie reactualizată și readusă în scena vieții din generație în generație .Consacrarea valorilor privind arta ,cultura, tradițiile țin de istoria neamului .
   Doar uniți vom prospera !
Exista o lege Universală să ne ținem frați !
Din păcate în vremurile contemporane noua frații se ceartă de la o palmă de pământ iar banul are ultimul cuvânt hotărâtor. 
Păstrați-vă echilibrul dragi romani că viața este schimbata profund ,nimic nu ni se dă fără a ni se ceare înapoi!
O lege a compensației ,asta este deznodământul în toate!
 Chiar dacă se pierde în viață totul ,trebuie sa - i rămână un singur lucru fiecăruia dintre noi și anume credința în Dumnezeu !
De-a lungul istoriei au căzut regi și împărați ,singurul fiind Dumnezeu Cel ce nu poate fi dărâmat și cine crede în cele spuse le și ia drept simbol al iubirii față de Pronia Divină !
V-am scris toate acestea pentru că vremurile s-au schimbat radical și putem fiecare dintre noi constata că timpurile frumoase sunt tot mai puține , motiv pentru care ne ramane singura fapta cea care ne-ar lega și anume încercarea de-a construi pe ruinele noastre Edificiul Suprem!
- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Slide Reclame animate Atelierul de imagini publicitate și marketing
online
Accesează pagina!

Ultima oră

Gloria, o nouă înfrângere

Gloria a pierdut cu 2-1 la Ungheni, asta după ce a condus cu 1-0, printr-un gol marcat de Curtuiuș. Partida s-a desfășurat în cadrul etapei a 11-a din Liga a 3-a.

Mai multe articole de acest fel

- Advertisement -spot_img
%d blogeri au apreciat: