duminică, iulie 25, 2021

Expoziție de gravuri la Bistrița

De citit!

Expoziție de gravuri la Bistrița

Vineri, 23 iulie 2021, începând cu ora 19:00, în incinta Complexului Muzeal Bistrița-Năsăud are loc vernisajul expoziției ,,Goya – 275 de ani de la naștere. Haideți să îl cunoașteți altfel pe Goya!”.

Expoziția, curatoriată de dr. Alexandru Constantin Chituță și dr. Alina Ilia, va înfățișa publicului vizitator o parte însemnată a operei artistului spaniol Francisco Goya, cuprinzând peste 50 de gravuri din seriile ,,Capriciile”, ,,Tauromahia” și ,,Dezastrele războiului”, împreună cu trei gravuri ale artistului olandez Rembrandt.

În cadrul evenimentulului vă invităm să îl cunoașteți altfel pe Goya, cu lucrări interpretate de tineri și adolescenți amatori coordonați de artistul plastic Georgiana Cotuțiu în cadrul atelierului de pictură Shevalet și să urmăriți alături de noi un moment artistic realizat de dansatorii școlii de dans Floris Bistrița, condusă de Florica Budușan împreună cu Horațiu Berengea.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Slide Reclame animate Atelierul de imagini publicitate și marketing
online
Accesează pagina!

Ultima oră

00:01:46

Tragedie la Lunca Ilvei

Un copil în vârstă de numai 1 an din Lunca Ilvei a suferit arsuri de gradul II pe aproximativ 30% din suprafața corporală.

Mai multe articole de acest fel

- Advertisement -spot_img
%d blogeri au apreciat: