sâmbătă, iulie 24, 2021

Primăria premiază cel mai frumos aranjament floral

De citit!

Primăria premiază cel mai frumos aranjament floral

Primăria municipiului Bistrița aduce în atenția comunității, Concursul „Bistriţa verde” care se desfăşoară în perioada iunie – septembrie 2021. Cele trei secțiuni ale concursului sunt:

1. Cea mai frumoasă grădină cu flori aferentă casei de locuit

2. Cel mai frumos balcon cu flori

3. Cea mai frumoasă grădină cu flori aferentă blocurilor de locuinţe

Primăria a alocat sume de bani pentru premiere în valoare de 2.700 lei din bugetul local al municipiului Bistriţa, după cum urmează: premiul I – 500 lei, premiul II – 250 lei, premiul III -150 lei.

Votul cetatenilor reprezinta 25 % din valoarea punctajului final, iar punctajul comisiei de evaluare reprezinta 75% din acesta. Premierea câştigătorilor concursului „Bistriţa verde” se va face în luna septembrie.

Locațiile înscrise în concurs vor fi afișate pe site-ul Primăriei municipiului Bistrița unde, în perioada 1-15 septembrie 2021 pot fi votate on-line.

Cererile e participare, condițiile și alte detalii se găsesc la adresa https://www.primariabistrita.ro/primaria/protectia-mediului/bistrita-verde/

Persoanele și asociațiile de proprietari interesate, trebuie să transmită formularul de înscriere la adresa:  bistritaverde@gmail.com, sau să îl completeze la sediul primăriei din strada Gh. Sincai, nr. 2 – Centrul de Relații Publice, până în 31 august 2021.

Primăria Bistrița organizeazî concursul ,,Bistrița Verde”

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Slide Reclame animate Atelierul de imagini publicitate și marketing
online
Accesează pagina!

Ultima oră

00:01:46

Tragedie la Lunca Ilvei

Un copil în vârstă de numai 1 an din Lunca Ilvei a suferit arsuri de gradul II pe aproximativ 30% din suprafața corporală.

Mai multe articole de acest fel

- Advertisement -spot_img
%d blogeri au apreciat: