vineri, octombrie 1, 2021

Adrian Jumolea

De citit!

Adrian Jumolea

Omul de lângă tine: Adrian Jumolea, pilot.

Adrian are o istorie familială care se învârte în jurul aviației și a zborului. Părinții lui au lucrat în aviație, fratele geamăn al tatălu de asemenea. Iar Marius, băiatul lui îi calcă pe urme.

Băiețelul din stânga imaginii este Adrian Jumolea, iar tânăra din partea dreaptă trebuia să îl supravegheze pe aeroport, până ce părinții ieșeau din schimb.

În această emisiune poți afla cum poți deveni pilot certificat, ce îneamnă să deții un aparat de zbor, ce înseamnă Heliportul de la Spitalul Județean Bistrița Năsăud pentru zona noastră, și multe alte informații despre zbor și despre implicarea lui Adrian în promovarea acestei discipline.

Adrian Jumolea are un impact asupra comunității locale din Bistrița, fiind implicat în diverse acțiuni prin care popularizează către tineri pilotajul. De asemenea urmează cursul pentru a deveni instructor de zbor certificat. Asta înseamnă că la Bistrița vom putea urma cursuri de pilotaj.

Adrian Jumolea explicând unor elevi de Liceu din tainele zborului
Adrian Jumolea explicând unor elevi de liceu, din tainele zborului la Aerodromul din Bistrita
- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Slide Reclame animate Atelierul de imagini publicitate și marketing
online
Accesează pagina!

Ultima oră

00:03:18

Concert în curtea Spitalului Județean de Urgență Bistrița-Năsăud

Cadrele medicale de la Spitalul Județean de Urgență Bistrița au avut parte astăzi, de un moment muzical special, chiar în curtea unității.

Mai multe articole de acest fel

- Advertisement -spot_img
%d blogeri au apreciat: